ПРОДУКТИ

ПЕРВАЗИ И КОЗИРКИ ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 58
Слаба статияОтлична статия 

ПОДПРОЗОРЕЧНИ  PVC ПЕРВАЗИ

Подпрозоречни PVC первази
Един от допълнителните елементи на  прозореца са вътрешните подпрозоречни     первази.На първо място PVC перваза трябва да подхожда на съответният прозорец.Ширината на перваза не трябва да нарушава естествената циркулация на въздуха около прозореца.В противен случай е възможна появата на конденз по стъклата.Също така е важно  качествотои дебелината на външната стена на профила.Ние предлагаме подпрозоречни первази РЕХАУ  в различни цветове и изпълнения: бели,мрамор,златен дъб,махагон и др.Ширината им е от 15см до 40см. Профилираната обемна форма, с много кухи камери, предлага превъзхождащи изолационни качества, в сравнение с естествените материали.
ПВЦ первазите са устойчиви срещу обичайните за домакинството почистващи препарати, устойчиви на изтъркване, драскане и пепел от цигари.
Дори загряване от слънчеви лъчи до +60º С не представляват проблем за PVC первазите.
Не забравяйте , че само грамотният монтаж на перваза гарантира дългият му живот.ЦЕНИ:

Ширина 15/20см – 20лв за линен метър /бял цвят/
Ширина  25см     -  28лв за линеен метър /бял цвят/


АЛУМИНИЕВИ ВЪНШНИ КОЗИРКИ


Най-често се прилагат в долната хоризонтална част на прозореца против навлизане на вода между стената и профила на касата.Задължително е уплътняването със силикон между профила и козирката.Ширините които предлагаме най-често са: 11см;17см;21см и 25см.Представляват специален Z профил с дебелина 3мм и са в стандартен бял цвят.Когато прозорците са в дървесен декор козирките се избират по RAL таблицата в подходящият цвят.
Козирка в горната част на прозореца или балкона може да се постави  само преди монтажа на прозореца.Впоследствие тя може да се монтира от алпинисти.


ЦЕНИ:

Ширина 11см   -  20лв/л.м.
Ширина  17см  -  22лв/л.м.
Ширина  21см  -   25лв/л.м.